Schwarczer Autószerviz

2119 Pécel, Pesti út 123-125.

Rólunk

Cégünk 1989 óta, azaz több mint 25 éve foglalkozik autóalkatrészek minden márkára vonatkozó, széles körű választékot biztosító kiskereskedelmével. Ez idő alatt magánszemélyek és autószervizek egyaránt hozzájuthattak új állapotú gyári, illetve utángyártott alkatrészekhez, amelyek adott igényükre, problémájukra megoldást jelentettek.

A Schwarczer Autószerviz a korábbi években kialakított, minden autómárkához passzoló alkatrész választékával, jól felszerelt hatállásos műhelyével és tapasztalt autószerelői segítségével várja az átvizsgálásra, javításra, gumizásra, illetve műszaki vizsgáztatásra szoruló gépjárműveket 3,5 tonna összsúlyig. Szolgáltatásaink között szerepel még akkumulátor- és olajcsere, fékrendszer- és futóműjavítás, kipufogó csere, motordiagnosztika, valamint a klímaberendezés vizsgálata, javítása.

A szerviz egy 400 négyzetméteres, modern műszerekkel, berendezésekkel ellátott műhelyből áll, ahol egyszerre több gépjármű javítása is történhet. Emellett a gépjármű tulajdonosoknak egy internetkapcsolattal ellátott váróhelyiségben, kényelmes körülmények között van lehetősége a várakozásra.

Üzletpolitikánkat nagymértékben meghatározza a gyors és ügyfélbarát kiszolgálás. Első lépésként felmérjük, és az ügyféllel egyeztetjük a javításra váró gépjármű hibáit, a lehetséges javítási módokat, a cserélendő alkatrészeket, majd ezekre árajánlatot adunk, valamint meghatározzuk a javítás határidejét. Amennyiben a javítási folyamat során korábban nem egyeztetett hibák, és ezzel járó pluszköltségek merülnek fel, azonnal értesítjük erről az ügyfelet, és igény szerint pótmegrendelést veszünk fel. A szervizben elvégzett munkára és az általunk beszerelt (nem hozott) alkatrészekre garanciát vállalunk.

 

Műhelyvezető:

Balogh Ádám

Okleveles gépészmérnöki végzettséggel rendelkezem és több mint 20 éve dolgozom autószerelőként. Ezalatt számos régi és új gyártású autótípussal, illetve motorokkal volt dolgom, így széleskörű tapasztalatokat gyűjtöttem. Rendszeresen veszek részt szakmai képzéseken, hogy a legújabb modellek szerelését is naprakészen végezhessem.

Munkám során fontos a hibák pontos, alapos, teljes körű kijavítása és a jármű élettartamának minél hatékonyabb meghosszabbítása.