Schwarczer Autósbolt és autószerviz

1162 Budapest, Szlovák út 134.

Rólunk

Cégünk 1989 óta, azaz több mint 25 éve foglalkozik autóalkatrészek minden márkára vonatkozó, széles körű választékot biztosító kiskereskedelmével. Ez idő alatt magánszemélyek és autószervizek egyaránt hozzájuthattak új állapotú gyári, illetve utángyártott alkatrészekhez, amelyek adott igényükre, problémájukra megoldást jelentettek.

A Schwarczer Autószerviz a korábbi években kialakított, minden autómárkához passzoló alkatrész választékával, jól felszerelt műhelyével és tapasztalt autószerelői segítségével várja az átvizsgálásra, javításra, illetve műszaki vizsgáztatásra szoruló gépjárműveket 3,5 tonna összsúlyig. Szolgáltatásaink között szerepel még akkumulátor- és olajcsere, fékrendszer- és futóműjavítás, kipufogó csere, motordiagnosztika, valamint a ózonos klímatisztítás.

A szerviz 2017-2018 ban épült, modern műszerekkel és korszerű berendezésekkel van felszerelve. Az épület autósbolt részében lehetőség van felszerelések és kiegészítők vásárlására is. A javítás elészültére váró ügyfelek vendégeink egy kávéra ingyenes Wi-Fi elérhetőség mellett.

Üzletpolitikánkat nagymértékben meghatározza a gyors és ügyfélbarát kiszolgálás. Első lépésként felmérjük, és az ügyféllel egyeztetjük a javításra váró gépjármű hibáit, a lehetséges javítási módokat, a cserélendő alkatrészeket, majd ezekre árajánlatot adunk, valamint meghatározzuk a javítás határidejét. Amennyiben a javítási folyamat során korábban nem egyeztetett hibák, és ezzel járó pluszköltségek merülnek fel, azonnal értesítjük erről az ügyfelet, és igény szerint pótmegrendelést veszünk fel. A szervizben elvégzett munkára és az általunk beszerelt (nem hozott) alkatrészekre garanciát vállalunk.

Műhelyvezető:

Hab Gábor